گیربکس دستی خودروهای کیا یکی از بخش های حیاتی در عملکرد روان و کارآمد خودرو است. با این حال، با گذر زمان و رعایت نکردن برخی نکات، گیربکس دچار مشکل می شود.
در صورت خراب شدن گیربکس، علائمی از خود نشان می دهد که آشنایی با این علائم می تواند در جلوگیری از آسیب بیشتر به گیربکس به شما کمک کند. برای عیب یابی و تعمیر گیربکس کیا که بسیار کار تخصصی ست باید به تعمیرگاه گیربکس دستی مراجعه کنید.
با ما همراه باشید تا با خودروهای کیا، مهمترین علائم خرابی گیربکس کیا، علت آسیب دیدن گیربکس کیا، هزینه های تعمیر گیربکس کیا و راه های تقویت گیربکس کیا آشنا شوید.
تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802
آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار
فهرست مطالب
Toggleکیا یکی از پرطرفدارترین برندهای خودرو سازی در جهان محسوب می شود و جایگاه ویژه ای در بازار بین المللی دارد.
این برند بعد از کمپانی هیوندای، به عنوان بزرگ ترین خودرو ساز کره جنوب شناخته می شود. خودروهای کیا با گیربکس دستی از اوایل دهه 80 شمسی وارد بازار ایران شدند و به دلیل مقرون به صرفه بودن و قابلیت های فنی مناسب، به سرعت در میان ایرانی ها از محبوبیت خوبی برخوردار شدند.
خودرو های کیا در ایران در مدل های متنوعی عرضه شده اند. کیا ریو و کیا سراتو مدل های اولیه بودند که در اوایل دهه 80 شمسی وارد بازار شدند.
در سال بعد، مدل های محبوب دیگری مانند کیا اُپتیما و کیا اسپورتیج نیز به مجموعه خودروهای کیا در ایران اضافه شدند و توانستند جایگاه ویژه ای را در بازار به خود اختصاص دهند.
خودروهای کیا با گیربکس 5 یا 6 سرعته معمولاً دارای موتورهای 4 سیلندر با حجم های 1.6 و 2.0 لیتری هستند. این موتور ها معمولاً قدرتی در حدود 110 تا 150 اسب بخار و گشتاوری معادل 140 تا 200 نیوتن متر تولید می کند.
سرعت های حداکثر این خودرو ها بسته به مدل معمولاً بین 180 تا 200 کیلومتر در ساعت و مصرف سوخت آن ها در حالت ترکیبی حدود 6 تا 8 لیتر در 100 کیلومتر است.
کیا ریو، با پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری تنفس طبیعی که 97 اسب بخار قدرت و 135 نیوتن متر گشتاور تولید می کند، نیاز به نگهداری دقیق دارد. تعمیر گیربکس ریو به منظور بهبود عملکرد و جلوگیری از مشکلات ایجاد شده، ضروری است. استفاده از قطعات اصلی و سرویس دورهای می تواند به افزایش عمر گیربکس کمک کند.
کیا سراتو با موتور 1.6 لیتری و گیربکس 6 سرعته دستی، نیاز به مراقبت دارد. علائم خرابی مانند صداهای غیرعادی یا مشکل در تعویض دنده، نشان دهنده نیاز به تعمیر گیربکس سراتو است.
تعمیرات شامل تشخیص دقیق، تعویض قطعات آسیب دیده یا حتی تعویض کامل گیربکس است. استفاده از قطعات اصلی و سرویس دورهای، عمر گیربکس را افزایش میدهد. بهتر است تعمیر گیربکس سراتو را به تعمیرکار متخصص بسپارید تا از آسیبهای احتمالی جلوگیری شود.
آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار
هزینه های تعمیر گیربکس خودروهای کیا بسته به مدل خودرو و مشکل ایجاد شده متغیر است. هزینه تعمیرات جزئی ممکن است بین 1 تا 3 میلیون تومان باشد. در حالی که تعمیرات اساسی یا تعویض گیربکس کیا می تواند تا 10 میلیون تومان یا بیشتر هزینه داشته باشد.
علاوه بر این، هزینه قطعات یدکی و میزان نوسان بازار، موقعیت جغرافیایی تعمیرگاه و نیروی کار نیز بر هزینه تعمیر گیربکس کیا تأثیر گذار است. شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر از هزینه ها با کارشناسان ما در استاد گیربکس تماس حاصل فرمایید.
خدمات | هزینه تعمیر گیربکس کیا |
هزینه تعمیر گیربکس کیا | 5،000،000 – 20،000،000 |
هزینه تعمیر وزوز | 3،000،000 |
هزینه تعویض روغن گیربکس کیا | 2،200،000 |
تعویض دیسک و صفحه کیا | 2،500،000 – 5،000،000 |
هزینه تعمیر کامل موتور | 25،000،000 |
تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802
علائم خرابی گیربکس دستی در خودروهای کیا شامل موارد زیر است:
اگر شما در دنده گیری مشکل داشته باشید یا دنده ها به سختی جا بروند، این می تواند نشان ای از خرابی گیربکس کیا یا سیستم کلاچ باشد.
شنیدن صدای وزوز، دنگ دنگ یا جیرجیر از گیربکس کیا هنگام حرکت می تواند به معنای مشکلات در دنده ها یا بلبرینگ ها باشد.
اگر خودرو هنگام تعویض دنده یا حین حرکت لرزش داشته باشد، این ممکن است ناشی از عدم تنظیم درست کلاچ یا خرابی کلاچ باشد.
مشاهده نشت مایع قرمز رنگ از زیر خودرو می تواند نشان دهنده خرابی گیربکس باشد. این نشتی ممکن است به دلیل شل بودن مهر و موم ها اتفاق بیفتد.
کاهش شتاب و قدرت خودرو به خصوص در سر بالایی ها نشان دهنده مشکل در دیسک صفحه یا تمام متریال روی صفحه کلاچ باشد.
یکی از نشانه هایی که در بعضی مواقع رخ می دهد، پرش دنده است. اگر در حین رانندگی دنده مثلا از حالت دنده 2 خاج شود و در حالت خلاصی قرار گیرد، نشان دهنده بروز مشکل در گیربکس می باشد.
خرابی گیربکس کیا می تواند به دلایل متعددی رخ دهد. استفاده طولانی مدت و فرسودگی طبیعی، تغییر دنده نامناسب و رانندگی پر هیجان، عدم تعویض به موقع روغن گیربکس کیا استفاده از روغن نامناسب می توانند از علل اصلی باشند.
همچنین، نقص در قطعات مثل بلبرینگ ها، چرخ دنده ها یا سیستم کلاچ می تواند منجر به خرابی گیربکس شود.
آسیب های فیزیکی ناشی از برخورد یا تصادف و حمل بار سنگین و کشیدن خودرو های بزرگ و سنگین، نگهداری نادرست و مراجعه نکردن به موقع به تعمیرکار متخصص نیز می تواند به تشدید مشکلات و خرابی بیشتر گیربکس منجر شود.
برای پیشگیری از خرابی گیربکس کیا به موارد زیر توجه کنید:
سرویس دوره ای کیا شامل تعویض روغن موتور، فیلترها، بررسی مایعات، ترمزها، سیستم تعلیق و سایر قطعات است. این سرویس به حفظ عملکرد صحیح خودرو و جلوگیری از خرابی های ناگهانی کمک می کند.
در گیربکس، تعویض روغن گیربکس به موقع از سایش قطعات داخلی جلوگیری کرده و طول عمر آن را افزایش می دهد.
جمع بندی
هدف ما از این مقاله آشنایی با خودرو های کیا و گیربکس دستی آنها و چگونه مراقبت از گیربکس دستی آن ها است.
همچنین آشنایی با دلایل و علائم خرابی آن ها مانند بروز نشتی روغن گیربکس، بوی سوختگی، لرزش خودرو و کاهش شتاب خودرو می تواند به شما کمک کند تا سریع تر به خرابی گیربکس خودروی خود پی ببرید و به تعمیرگاه متخصص مراجعه کنید.
همچنین راه کارهایی را ارائه داده ایم تا از خرابی گیربکس کیا جلوگیری و عمر گیربکس کیا خود را طولانی کنید.
آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار