استاد گیربکس

تعمیر گیربکس پژو پارس

تعمیر گیربکس پژو پارس کار بسیار حساس و تخصصی است زیرا گیربکس یکی از قطعات مهمی است که در به حرکت درآمدن خودرو نقش مهمی دارد. پس تعمیر آن را به تعمیرکار گیربکس دستی که دارای تخصص و تجربه بالاست بسپارید.

بیشتر علائم و مشکلاتی که گیربکس پژو پارس با آن مواجه می شود عبارتند از: نشتی روغن در زیر خودرو، بوی سوختگی، شنیدن صدا های غیر طبیعی، سخت جا رفتن دنده ها، خرابی پدال کلاچ و لرزش خودرو می باشد.
بهترین گزینه هنگام بروز هر یک از این علائم تماس با تعمیرگاه تخصصی گیربکس پژو پارس و بعد از مشاوره و نیاز به تعمیر ، مراجعه به تعمیرگاه می باشد.
در ادامه موضوع به بررسی هزینه تعمیر گیربکس پژو پارس و مشخصات گیربکس پژو پارس، دلایل و راه های پیشگیری از خرابی گیربکس پژو پارس می پردازیم.

تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802

تعمیر گیربکس پژو پارس

لیست خدمات ما جهت تعمیر گیربکس پژو پارس

  1. بازدید ظاهری و فنی از گیربکس به همراه گارانتی
  2. انجام سرویس های دوره ای
  3. تشخیص سریع خرابی در گیربکس
  4. انجام تعمیر تخصصی و حرفه ای گیربکس دستی
  5. استفاده از قطعات اصل جهت تعویض قطعات خراب
  6. تعویض روغن گیربکس دنده ای
  7. مشاوره با راننده در زمان خرابی خودرو در هر مکانی 

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

مزایای تعمیرگاه گیربکس استاد گیربکس

تعمیر گیربکس دستی پژو پارس

گیربکس‌ های دستی چندین سال است که در مقایسه با گیربکس‌ های اتوماتیک تغییر چندانی نداشته است. گیربکس‌ دستی عملیات انتقال از موتور به چرخ را به وسیله کلاچ انجام مي‌ دهد. بهتر است تعمیر گیربکس پژو پارس را به مکانیک متخصص و با تجربه بسپارید تا از کیفیت و طول عمر گیربکس اطمینان حاصل شود. عدم توجه به خرابی‌ های کوچک می‌ تواند منجر به آسیب‌ های جدی‌ تر و هزینه‌ های بیشتر شود.
تعمیر غیرحرفه‌ ای گیربکس پژو پارس ممکن است به خرابی‌های مجدد و زودهنگام منجر شود.

درباره گیربکس پژو پارس

درباره گیربکس پژو پارس

یکی از سدان های خانواده 405، خودروی پژو پارس است که در سال 70 شمسی توسط شرکت ایران خودرو تولید و به بازار عرضه شد. این خودروی جا دار در ایران از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد و تا کنون از پرفروش ترین محصولات ایران خودرو به شمار می رود.

این خودرو در 11 مدل متنوع در ایران تولید شده است که از نظر پیشرانه، آپشن ها و گیربکس با یکدیگر متفاوت هستند. موتورهایی که در مدل های مختلف پژو پارس استفاده شده اند 1.8 لیتری XU7، XU7P، 1.6 لیتری TU5 و 1.9 لیتری XUM می باشند.
از نظر آپشن خودروی پژو پارس در سال های اخیر بهتر عمل نموده است و در مدل های جدید خود از کروز کنترل، دوربین عقب و نمایشگرهای لمسی استفاده کرده است.

مشخصات گیربکس دنده ای پژو پارس

خودروی پژو پارس دارای گیربکس دنده ای 5 سرعته و گیربکس اتومات 4 سرعته می باشد که در 10 نوع از مدل های خود، از گیربکس دنده ای استفاده کرده است. پژو پارس دارای مدل دوگانه سوز با موتور 1.8 لیتری نیز می باشد که از سوخت بنزین و گاز استفاده می کند.
شتاب این خودرو حداقل 9 ثانیه و حداکثر 13.8 ثانیه در هر 100 کیلومتر است. حداقل سرعت پژو پارس 180 و حداکثر 190 کیلومتر در ساعت است.
در گیربکس اتومات انتقال قدرت گیربکس توسط قطعه ای بنام گشتاور انجام می شود ولی در گیربکس دستی توسط پدال کلاچ انجام می شود.
اجزایی که در گیربکس دنده ای پژو پارس استفاده شده اند عبارتند از: کلاچ، صفحه کلاچ، شفت ورودی و خروجی، یاتاقان، دسته دنده، میل ماهک، دنده برنجی و… می باشند.

هزینه تعمیر گیربکس پژو پارس

تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802

هزینه تعمیر گیربکس پزو پارس

یکی از مسائلی که در تعمیر گیربکس برای رانندگان حائز اهمیت است اجرت تعمیر گیربکس پژو پارس می باشد. هزینه تعمیر گیربکس را نمی توان به صورت دقیق تخمین زد و باید گیربکس توسط کارشناسان و تعمیرکاران مورد بازبینی قرار گیرد تا هزینه دقیق آن مشخص شود.
بعضی از قیمت ها و دستمزد تعمیر گیربکس پژو پارس بصورت تخمینی در زیر ذکر شده است:

نوع خدمات

هزینه به تومان

هزینه تعمیر گیربکس دنده ای پژو پارس به صورت کامل

9،200،000

هزینه تعویض قیفی گیربکس پژو پارس

1،500،000

هزینه تعویض سیم کلاچ

950،000

هزینه تعویض دیسک و صفحه و بلبرینگ

5،900،000

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

علائم خرابی گیربکس دستی پژو پارس

علائم خرابی گیربکس دستی پژو پارس

  • نشتی روغن گیربکس دستی پژو پارس: یکی از مشکلات شایع خرابی گیربکس پژو پارس، نشتی روغن می باشد که موجب کاهش سطح روغن و عدم روغن کاری درست قطعات می شود. در نتیجه خرابی گیربکس را در پیش دارد.
  • لرزش گیربکس: اگر حین حرکت لرزشی احساس کردید و این لرزش همراه با صدای ناهنجاری بود، احتمالاً گیربکس پژو پارس دچار مشکل شده است. این لرزش بیشتر از شفت گیربکس می باشد و عدم توجه به این لرزش موجب آسیب بر قطعات دیگر گیربکس نیز می شود.
  • بوی سوختگی از گیربکس: اگر بوی سوختگی از خودرو احساس کردید و منبع آن گیربکس بود، هر چه سریع تر به تعمیرگاه تخصصی گیربکس مراجعه کنید. این بوی سوختگی به دلیل داغ شدن زیاد روغن گیربکس می باشد که موجب فاسد و تیره شدن رنگ روغن نیز می شود.
  • کم شدن قدرت پژو پارس: یکی از مشکلات پژو پارس کم شدن ناگهانی قدرت آن است که ممکن است به دلیل کم شدن سطح روغن گیربکس باشد.
  • بد جا رفتن دنده ها: هنگام تعویض دنده اگر دنده به خوبی جا نرفت و در همین حین صداهای ناهنجاری شنیدید نشان از خرابی گیربکس خودرو می باشد.
  • شنیدن صداهای غیرعادی: وقتی از گیربکس صداهایی مانند زنگ زدن، خرد شدن، وزوز و یا صدا های غیر طبیعی شنیدید احتمالا گیربکس دچار ایراد شده است.

تعمیرگاه تخصصی تعمیر گیربکس پژو پارس

تعمیرگاه استاد گیربکس، با بیش از 15 سال سابقه درخشان در تعمیر گیربکس پژو پارس، به عنوان یکی از برترین تعمیرگاه‌ های تهران شناخته می‌ شود. تشخیص دقیق مشکل، کلید اصلی تعمیرات موفق است. تیم متخصص ما با استفاده از پیشرفته‌ ترین تجهیزات، عیوب گیربکس پژو پارس را به‌ طور دقیق شناسایی کرده و هزینه‌ ها را به‌ صورت شفاف اعلام می‌ کنند.
پس از تأیید شما، تعمیر با بالاترین کیفیت و دقت انجام می‌ شود. با ما، از تعمیرات با کیفیت و دوام بالا اطمینان حاصل کنید.

دلایل اصلی خراب شدن گیربکس دستی پژو پارس

  1. فرسوده شدن دنده ها
  2. نشتی روغن و استفاده از روغن گیربکس پژو پارس بی کیفیت
  3. رانندگی با دنده نامناسب نسبت به سرعت و کشیدن دنده معکوس
  4. عدم تعویض به موقع روغن گیربکس
  5. وجود ذرات آلوده در روغن
  6. عدم رانندگی نادرست و غیر اصولی
  7. رانندگی نامناسب و تند و ضذبه زیاد به خودرو

راه کارهای لازم جهت پیشگیری از خرابی گیربکس پژو پارس

برای طولانی شدن عمر گیربکس پژو پارس و پیشگیری از خرابی آن باید به عواملی مانند تعویض روغن گیربکس در زمان مشخص که از کمبود و کثیفی روغن پیشگیری می کند و در نتیجه سلامت گیربکس را در پی دارد توجه کنید.
از تغییر دنده ها در زمان های نامناسب پیشگیری کنید، عدم استفاده ترمز به صورت مکرر به جای آن از دنده های سنگین استفاده کنید. در زمان توقف خودرو را در حالت خلاصی بگذارید و پا را از روی کلاچ بردارید.
از دیگر راهکارهای مراقبت از گیربکس دنده ای می توان به طرز رانندگی با خودرو، رانندگی با دنده ثابت و پیشگیری از تغییر دنده مجدد، همچنین با پیگیری و توجه به علامت های خرابی که در بالا ذکر شد، اشاره نمود.

سخن پایانی

با مطالعه این مقاله از علائم خرابی گیربکس پژو پارس مطلع شدید و برای جلوگیری از آسیب های زیاد و پرداخت هزینه کمتر با بروز هر کدام از علائم با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید و در صورت لازم به تعمیرگاه تخصصی پژو پارس مراجعه نمایید. قیمت تعمیر گیربکس پزو پارس در استاد گیربکس بسیار منصفانه می باشد  و در کم ترین زمان تعمیر گیربکس انجام می شود.

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *