استاد گیربکس

تعمیر گیربکس دستی پراید

تعمیر گیربکس پراید

یکی از اساسی ترین قطعات خودروی پراید گیربکس می باشد که در طول مدت استفاده، دچار مشکل و آسیب می شود. تشخیص و تعمیر گیربکس پراید را باید به تعمیرکار متخصص آن بسپارید.
اگر خودروی پراید شما علائمی مانند کم شدن قدرت و شتاب خودرو، مشکل روغن ریزی، لرزش پراید در زمان رانندگی، جا نرفتن دنده همراه با صدای های عجیب و وزوز و استشمام بوی سوختگی دارد، گیربکس دچار مشکل شده است.
در این مواقع باید با تعمیرگاه متخصص آن تماس بگیرید و در صورت لزوم برای تعمیر گیربکس دنده ای خودرو به تعمیرگاه تخصصی مراجعه نمایید .

تعمیرگاه ما، بازرسی گیربکس و قطعات را به خوبی توسط تعمیرکاران و کارشناسان متخصص گیربکس به وسیله دستگاه های پیشرفته انجام می دهد و همیشه سعی در تعمیر دقیق با هزینه منصفانه برای مشتریان خود در نظر دارد. پس با بروز هر علائم غیر طبیعی با ما تماس حاصل فرمایید.
در ادامه به بررسی بیشتر گیربکس خودروی پراید، هزینه تعمیر گیربکس پراید و علائم و دلایل خرابی گیربکس پراید و راهکاری هایی برای پیشگیری از خراب شدن زود هنگام گیربکس می پردازیم.

تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802

هزینه تعمیر گیربکس پراید سال 1403

هزینه تعمیر گیربکس پراید

عواملی همچون تورم، قیمت قطعات یدکی، و هزینه خدمات فنی هزینه تعمیر گیربکس پراید در سال ۱۴۰۳ تحت تأثیر قرار داده است. به همین دلیل، مشتریان ممکن است با هزینه‌ های بیشتری نسبت به سال‌ های گذشته مواجه شوند.
شما می توانید با رعایت نکات نگهداری که در ادامه به آن می پردازیم از افزایش هزینه تعمیر گیربمس پراید خود پیشگیری کنید.
قیمت های ذکر شده در زمان نگارش این موضوع به شرح زیر می باشند.

خدمات

پراید

پراید دوگانه سوز

پراید یورو4

هزینه تعمیر کامل گیربکس پراید

2 الی 5 میلیون تومان

2 الی 5 میلیون تومان

2 الی 5 میلیون تومان

هزینه تعویض بلبرینگ گیربکس پراید

350 هزار تومان

350 هزار تومان

370 هزار تومان

هزینه تعمیر یاتاقان ها

2 میلیون تومان

2 میلیون تومان

2.5 میلیون تومان

هزینه تعمیر دیسک و صفحه

900 هزار تومان

1.5 میلیون تومان

2.5 میلیون تومان

عوامل موثر بر هزینه تعمیر گیربکس پراید

اجرت تعمیر گیربکس پراید به عواملی مانند مدل و نوع پراید، میزان خرابی، نیاز به تعویض قطعات، زمان طی شده و… بستگی دارد. البته به صورت دقیق نمی توان اجرت تعمیر گیربکس پراید را تخمین زد تا زمانی که گیربکس پراید مورد بازبینی قرار گیرد.
تعمیرگاه ما دارای چندین سال سابقه در تعمیر گیربکس دستی است که با منصفانه ترین نرخ دستمز تعمیر گیربکس پراید، به طور حرفه ای به تعمیر گیربکس پراید می پردازد.

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

 

خدمات ما جهت تعمیر گیربکس پراید

  1. انجام سرویس های دوره ای
  2. تشخیص خرابی در گیربکس
  3. بازدید ظاهری و فنی از گیربکس
  4. انجام تعمیر تخصصی گیربکس
  5. استفاده از قطعات اصل جهت تعویض قطعات خراب
  6. مشاوره و عیب یابی گیربکس پراید به صورت رایگان
  7. تعویض روغن گیربکس دنده ای

مزایای تعمیرگاه گیربکس استاد گیربکس

گیربکس خودروی پراید چه مشخصاتی دارد

درباره گیربکس پراید

خودروی پراید برای اولین بار در شرکت کیا موتورز در کشور کره جنوبی تولید شد. اما در ایران از سال 1372 توسط کمپانی سایپا در دو نوع سدان و هاچبک تولید می شود.
پراید به دلیل قیمت مناسبی که دارد طی چندین سال دارای تقاضای زیادی بود و فروش زیادی را تجربه نمود ولی به دلیل انتقادات بسیاری از برند های تولید کننده خارجی نسبت به این خودرو بالاخره در سال 1399 تولیدش متوقف شد.­
خودروی پراید در مدل های سدان 131 و 132، هاچبک 111، لیفت بک 141 و یک مدل وانت 151 تولید و در بازار ایران دیده می شود.

مشخصات گیربکس دنده ای پراید

گیربکس یکی از مهمترین قطعاتی است که برای به حرکت درآمدن خودرو لازم می باشد و گیربکس پراید از نوع 5 سرعته دنده ای است.
گیربکس دنده ای پراید، از قطعات مختلفی تشکیل شده است که به هم وابسته هستند این قطعات عبارتند از: چرخ دنده، کاسه نمدی، شافت ورودی، شافت واسط، شافت خروجی، پوسته گیربکس و دسته دنده هستند.

از مزایای گیربکس دنده ای پراید، می توان به هزینه تعمیر کمتر، تسلط راننده بر رانندگی و خودرو، مصرف سوخت بهینه، شتاب نسبتاً خوب اشاره نمود. از معایب گیربکس پراید می توان به خستگی در رانندگی به خصوص در ترافیک های سنگین و خرابی قطعات موجود در جعبه دنده شاره نمود.

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

نشانه های خرابی گیربکس پراید

نشانه های خرابی گیربکس پراید

برای اینکه از خرابی زیاد گیربکس دستی پراید خود جلوگیری نمایید باید با نشانه و علائم خرابی گیربکس آشنا شوید که به شرح زیر می باشد:

  • عدم حرکت درست خودرو: اگر خودرو شما به طور درست حرکت نمی کند، گیربکس دچار خرابی شده است که برای عیب یابی بهتر است به تعمیرگاه گیربکس دستی پراید برای پیشگیری از خرابی سایر قطعات مراجعه کنید.
  • کم شدن شتاب پراید: زمانی که شتاب خودرو کم می شود و زمانی که دنده را می خواهید تعویض کنید و کلاچ به طور کامل آزاد نمی شود نشان از خرابی گیربکس می دهد.
  • نشتی و کاهش روغن گیربکس پراید: اگر در زیر خودروی خود لکه های روغن به رنگ نارنجی مشاهده کردید سریعاً به تعمیرگاه گیربکس مراجعه کنید. این روغن برای خنک کاری و روانکاری گیربکس می باشد که ریزش و کمبود آن موجب خرابی گیربکس می شود.
  • لرزش خودرو زمان تعویض دنده: اگر گیربکس خودروی شما سالم باشد در تعویض دنده نباید هیچ لرزشی داشته باشد. اما اگر در حین رانندگی و زمانی که می خواهید دنده را تعویض کنید صدایی مانند خراش و لرزش شنیدید امکان دارد گیربکس خودرو خراب شده باشد.
  • خرابی در کلاچ پراید: زمانی که کلاچ را برای تعویض دنده فشار می دهید و در همین حین صدای ساییدگی شنیدید احتمالا صفحه کلاچ فرسوده شده است و نیاز به تعویض دارد. اما اگر در زمان بالا آوردن کلاچ، صدای ساییدگی شنیدید به احتمال زیاد همگام کننده های خودرو دچار خرابی شده اند.
  • جا نرفتن دنده و سختی در تعویض دنده: در حالت سلامت گیربکس بر پدال کلاچ فشار آورده و تعویض دنده به راحتی انجام می شود و هیچ صدایی ندارد. اگر جا زدن دنده به سختی و با صدایی که به گوش برسد، انجام شود گیربکس دچار مشکل شده است.
  • سفتی یا شل بودن سیم کلاچ: زمانی که سیم کلاچ بیش از حد سفت یا شل باشد مراحل انتقال قدرت دچار مشکل شده و در نتیجه خرابی گیربکس را در بر دارد.
  • بوی سوختگی از گیربکس پراید: زمانی که روغن گیربکس نشتی پیدا می کند یا بلبرینگ مشکل پیدا می کند بوی سوختگی ایجاد می شود.

روش های کاهش هزینه تعمیر گیربکس پراید

برای اینکه بتوانیم عمر گیربکس دستی پراید خود را بیشتر کنید و هزینهه ای تعمیر را کاهش دهیم، در وهله اول همیشه میزان روغن گیربکس را چک کنید و اگر کم شده بود آن را فول کنید.
یکی از مواردی که به طور مستقیم در سلامت گیربکس دخیل است رانندگی درست و اصولی با خودرو می باشد. سعی کنید به طور مکرر بر پدال گاز فشار ندهید و دنده را پشت سرهم تعویض نکنید.
همچنین توصیه می شود برای تعمیرات گیربکس پراید خود به تعمیرگاه های تخصصی و با تجربه همچون استاد گیربکس مراجعه کنید.
از روغن گیربکس مناسب پراید و گیربکس خودرو استفاده کنید و سرویس های دوره ای را در وقت خود فراموش نکنید با اینکه خیلی از راننده ها به انجام سرویس دوره ای بی اهمیت می باشند ولی تاثیر زیادی در طولانی شدن عمر گیربکس پراید دارد.

نکات کلیدی در انتخاب تعمیرگاه برای تعمیر گیربکس پراید

  1. تجربه و تخصص: مکانیک باید دارای تجربه و تخصص لازم در تعمیر گیربکس پراید باشد.
  2. قیمت مناسب: قبل از انتخاب مکانیک، قیمت‌ها را از چند تعمیرگاه مختلف استعلام و مقایسه کنید. توجه داشته باشید که قیمت نباید تنها معیار شما باشد و کیفیت کار و اعتبار مکانیک نیز اهمیت زیادی دارد.
  3. گارانتی: مکانیک‌ های معتبر معمولاً برای خدمات خود گارانتی ارائه می‌ دهند. این بدان معناست که اگر پس از تعمیر دوباره مشکلی پیش بیاید، او موظف به رفع آن به‌ صورت رایگان خواهد بود.

تعمیر گیربکس پراید چقدر زمان می برد؟

یکی از سوالات رایج در زمان تعمیر گیربکس پراید این است که تعمیر گیربکس پراید چقدر زمان می برد؟ مدت زمان تعمیر گیربکس پراید بستگی به نوع خرابی و میزان آسیب دیدگی دارد.
تعمیرات ساده ممکن است چند ساعت طول بکشد، اما در صورت نیاز به تعویض قطعات یا تعمیرات پیچیده، ممکن است یک تا چند روز زمان ببرد.

در آخر

با بروز هر علائمی مانند صدای عجیب در هنگام تعویض دنده و سایر علامت های ذکر شده بهتر است رانندگی ادامه ندهید و فوراً به تعمیرگاه تخصصی گیربکس دستی مراجعه کنید تا توسط افراد حرفه ای در این زمینه گیربکس پراید بازبینی شود.

تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *