استاد گیربکس

تعمیر گیربکس رانا

یکی از دغدغه های رانندگان و صاحبان خودروی رانا، تعمیر گیربکس رانا است که بعد از مدتی به دلیل آسیب و مشکلات به وجود آمده در قطعات با باید به یک تعمیرگاه حرفه ای و تخصصی مراجعه کنند.
گیربکس یکی از قطعاتی است که دارای اجزای مختلفی می باشد که آسیب در هر یک از قطعات موجب آسیب و اختلال در عملکرد سایر قطعات می شود.
پس برای اینکه متوجه  شوید گیربکس دچار مشکل شده و پیش از اینکه باقی قطعات نیز دچار خرابی شوند باید با بروز علائم خرابی آن مانند: روشن شدن چراغ چک رانا، کاهش شتاب و قدرت خودرو، نشتی روغن گیربکس رانا، بوی سوختن از گیربکس، با تعمیرگاه متخصص گیربکس تماس گرفته و مشکل را شرح دهید و برای تعمیر گیربکس دستی خودرو به تعمیرگاه مراجعه می کنید.
در ادامه به بررسی مشخصات گیربکس رانا، علائم خرابی بیشتر گیربکس و میزان هزینه تعمیر گیربکس رانا، زمان تعمیر گیربکس رانا و راه های پیشگیری از خرابی گیربکس رانا می پردازیم.

تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802

تعمیر گیربکس رانا

لیست خدمات تعمیرگاه ما برای تعمیر گیربکس رانا

  1. مشاوره رایگان در مورد خرابی و مشکل گیربکس رنا
  2. معاینه فنی و بازدید کلی از گیربکس و قطعات
  3. انجام سرویس دوره ای و تعویض روغن و فیلتر گیربکس
  4. تعمیر و تعویض گیربکس دنده ای رانا به طور حرفه ای
  5. رفع ایراد سریع در مدت زمان کم و استفاده از قطعات اصل در تعویض

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

مزایای تعمیرگاه گیربکس استاد گیربکس

معرفی گیربکس خودروی رانا

معرفی گیربکس رانا

یکی از محصولات ایران خودرو، خودروی رانا است که در سال 1391 در لیست خودروی های این شرکت قرار گرفت. این خودرو از پلتفرم 206 اس دی، ایده گرفته شده و در حقیقت نسخه فیس لیفت شده و ارزان قیمت 206 می باشد.
خودروی رانا در دو تیپ ای ال (EL) و تیپ ال ایکس (LX) به بازار آمد که در نسخه دوم کیفیت بهتر کابین و سنسور های متعددی همچون فاصله سنج عقب، شیشه بالابربرقی عقب، نمایشگر کامپیوتر و… اضافه شد.

مشخصات فنی رانا

خودروی رانا 4 سیلندر 16 سوپاپه است و قدرتی که از موتور 1.5 لیتری TU5 تولید می شود توسط گیربکس دنده ای 5 سرعته به چرخ ها منتقل می کند. حداکثر قدرت آن 105 اسب بخار در 5800 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 142 نیوتن متر در 4000 دور دقیقه می باشد.
حداکثر سرعت رانا در هر ساعت 190 کیلومتر و شتابش در هر 100 کیلومتر 12 ثانیه است. محور انتقال قدرت به چرخ ها دیفراسنیل جلو است.

مشخصات گیربکس رانا

گیربکس رانا از نوع دنده ای می باشد که 5 سرعته می باشد 4 حالت حرکت رو به جلو و یک حالت رو به عقب می باشد. از مزیت های خوب این گیربکس می توان به مصرف سوخت کم و سواری خوب اشاره نمود. معایب این گیربکس می توان به استهلاک زیاد و سیستم تعلق خشک اشاره کرد.

اجزای گیربکس رانا:

  • بدنه گیربکس
  • سیستم کلاچ
  • بلبرینگ ها
  • چرخ دنده ها
  • اهرم تعویض دنده
  • محورهای خروجی و وروی

علائم و مشکلات خرابی گیربکس رانا

علائم خرابی گیربکس رانا

در گیربکس رانا مشکلات متعددی می تواند اتفاق بی افتد که شما ابتدا با علائم این مشکلات نیز بهتر است آشنا شوید تا بتوانید از بروز سایر مشکلات پیشگیری کنید. این علائم و مشکلات به ذکر زیر می باشند:

  • روشن شدن چراغ گیربکس: اولین اخطاری است که بروز مشکل را در گیربکس به راننده اعلام می کند، داغ شدن بیش از حد گیربکس رانااست. خرابی در سنسور ها، خرابی در چرخ دنده ها می تواند دلیل روشن شدن چراغ چک رانا باشد.
  • نشتی روغن گیربکس رانا: یکی از رایج ترین مشکلات گیربکس رانا، دیدن روغن در زیر خودرو است، که باید هر چه سریعتر به تعمیرگاه تخصصی گیربکس مراجعه کنید.
    روغن گیربکس رانا معمولاً به رنگ قرمز شفاف است و وظیفه چرب کردن قطعات متحرک گیربکس را دارد. از دلایل نشتی روغن گیربکس می توان به آب بندی نادرست، خرابی مهر و موم و واشر ها، آسیب در چرخ دنده و کاسه نمدی اشاره نمود.
  • کاهش شتاب رانا: وقتی پدال گاز را برای افزایش سرعت و شتاب فشار می دهید ولی شتاب و قدرت خودرو بیشتر نمی شود، نشان دهنده خرابی در گیربکس می باشد.
  • سختی در تعویض دنده: اگر دنده به سختی جا برود و یا دنده به طور ناگهانی در حالت خلاصی قرار بگیرد، نشان دهنده خرابی گیربکس دستی رانا می باشد.
  • لرزش گیربکس رانا: لرزش گیربکس حین تعویض دنده و یا حین رانندگی نیز از علائم خرابی گیربکس دنده ای رانا می باشد.
  • صدای گیربکس رانا پلاس: شنیدن صدای وزوز رانا در حین حرکت یکی دیگر از مشکلات گیربکس رانا است که معمولاً بعد از ایجاد این صدا دنده به خوبی جا نمی رود. این صداها بیشتر در دنده های سنگین شنیده می شود و بی اهمیتی به این صداها ممکن است صدمات و هزینه تعمیر زیادی را در بر داشته باشد.
  • بوی سوختگی: استشمام بوی سوختگی از گیربکس دستی رانا که ناشی از داغ شدن بیش از حد گیربکس به دلیل کثیفی روغن و خرابی سیستم خنک کننده از علائم دیگر خرابی گیربکس رانا می باشد.

هزینه تعمیر گیربکس رانا

هزینه تعمیر گیربکس رانا

هزینه و اجرت تعمیر گیربکس رانا به طور دقیق نمی توان بیان نمود. این هزینه به عواملی مانند مدل خودر، میزان خرابی، قابل تعمیر بودن قطعات یا نیاز به تعویض قطعات دارد نیز بستگی دارد. بعضی از این هزینه ها به ذکر زیر می باشند.

نوع خدمات

قیمت هزینه به تومان

هزینه تعمیر کامل گیربکس

9،500،000

هزینه تعویض سیم کلاچ

950،000

هزینه باز و بستن کارتل و تعویض اویل پمپ

3،500،000

هزینه تعویض دیسک و صفحه و بلبرینگ

5،700،000

تعویض هر کدام از ماهک دنده

550،000

هزینه تعویض دسته موتور

950،000

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

تماس با متخصص تعمیرات: 09120242802

راه های پیشگری از خرابی گیربکس دنده ای رانا

انجام سرویس دوره ای هر 6 ماه یکبار جلوی بسیاری از خرابی های زود هنگام گیربکس دنده ای رانا را بگیرد.
بررسی منظم سطح مایع، رنگ و بوی روغن همچنین تعویض روغن گیربکس رانا و استفاده از روغن مناسب مخصوص خودرو که توسط سازنده پیشنهاد شده از راهکار های مهم پیشگیری از خرابی گیربکس رانا هستند.
مواردی دیگری مانند نگه نداشتن مکرر پا روی پدال گاز یا کلاچ، عدم تغییر مکرر سرعت، انتخاب درست دنده با موقعیت سرعت خودرو و استفاده از دنده سنگین به جای نگه داشتن مداوم پدال ترمز می تواند در سلامت و طولانی شدن عمر گیربکس رانا کمک کند.

سخن پایانی

مجموعه ما دارای بهترین کارشناسان و بهترین تعمیرکاران متخصص و حرفه ای در زمینه گیربکس می باشد و همیشه سعی دارند با معقول ترین هزینه و کم ترین زمان گیربکس خودروی شما را تعمیر کنند.
پس برای اینکه از هزینه کمتری در تعمیر گیربکس رانا خود برخوردار شوید با بروز هر یک از علامت های خرابی که در بالا ذکر شد به تعمیرگاه تخصصی گیربکس دستی مراجعه نمایید.

آدرس ما: انتهای یادگار امام جنوب ابتدای کمیل غربی، نبش کوچه باقی پلاک 731 مجموعه تهران کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *